Фор ю

Коли погано я пишу
коли добре я мовчу
зараз руйнувати буду я оце
і пишу я, й бачу те лице

через яке руйнуються стандарти
стереотипи...власні пропаганди
як та стіна берлінська думав я
як той парканчик ти гадала

впав чи впала та стіна-паркан
і ось попав я в твій міцний капкан
і чесно вириватись я не хочу
виз ю до Кан до моря хочу

дефаміном мозок повний
і ніхто не чує крик безмовний
адже тіні ми на сонці
ніхто не баче те що на долонці

читатимеш ти ці рядки
і знатимеш що героїня ти
тримай же квітку ти кохана 
таку червону як ту вроду...рану

а рану ту від ніжної стріли
яку обоє ми зустріли
отож ти це я, а я це ти
бачу з уст твоїх я міни

люблю ступати я по ним
взриваючиюсь я вудчуваю
що ти як той гіркий полин
і я тебе за це кохаю.



Grey. 21:56.
Пятница, 13.01.12


Рецензии