Не бiйся

Не бійся, пташко, я не скривджу
я не той байстрюк з камнями
дай хоч трохи підійду не виджу
я тебе люблю вогнями

ти, як пташка там у висоті
я, той хлопець на землі
ти боїшся рук поганих, наче ті,
які по плече були в багні

рогатки я не маю
я не скривджу, підлети
насіння маю, трохи таю
лише від взмаху крил, лети

візьму тебе у руки, понесу додому
не в клітку ні, ти вільна птиця
схилю я голову додолу
від крил я тих твоїх жар-птиця

сидітимеш у меня на плечі
і будемо ми разом йти
ти і я, як на печі
щось там обох нас гріє.



Grey.
18:58, Понедельник, 16.01.2012.


Рецензии