Цiнуй життя

Кожен день як останній
нам треба жити, любити
а не красти, та бити
і відчувати...вам мабуть не зрозуміти 

як же чарівно листя шурхоче
як гармонічно метелек летить
але люди цього бачить не хочуть
а в мене серце болить і болить

Чого чекаєте ви від життя
мабуть очікуєте занебуття?
Ви живі, здорові тож радійте
життя чарівне тож дурійте

від тих яскравих барв життя
які нам щедро кимось данні
і я не бачу сенс пошуку буття
коли навколо люди нам коханні

уявіть що завтра вже не буде
3 хвилини будуть тим життям
ці емоціі не передати людям 
насолоджуйтесь чарівним цим буттям

запам*ятайте смак улюбленої їжі
голос, погляд, вигляд все запам*ятайте
завтра всього цього не будет знайте
не губіть хвилини ні на що..кохайте

будьте з дорогими та коханими людьми
помітьте як яскрава та природа
яку ніхто не помічав, і ми
як знайдем камінь дивної породи

відчуєем нове нам відчуття
як те 12 чуття
увійде в нас і сенс буття
котрий ми так усі шукали.

Цініть життя...

Grey


Рецензии