Буденнiсть

Тяжко дуже, а що ж далі
та не треба друже крути педалі
та ні гальмуй, мені погано
я розумію, підимо ногами

що ж сталося розповідай
мені здается а ем дай
ща настільки все серьйозно?
так, антикурйозно.

давай спочатку, з чого почалось
та вже триває років з 3 мабуть
з того що не знаю я свій путь
та ти покинь це ж нервотратство

та я все розумію, але здається
що життя іде під три чорти
але іноді воно як колихнется
і думаешь чого це я це ти

інколи, в мені здається двое
один хай буде оптиміст, гора
а інший пессемістичне море
і шкіра в мене не кора

як на перший погляд може здатись
підіймається все вище й вище море
а гора стоїть подумуючи здатись
і розуміють всі що потім буде горе.


Grey.


Рецензии