Мiсяченько над землею...

Пам’яті Наума Кесельмана,
великого  фахівця, педагога
Шепетівського  сілбськоспо-
дарського  технікуму.


Місяченько над землею
Ночами страждає,
Кожен з долею своєю
По  Світі блукає…
Верби плачуть над водою,
Сумують, шепочуть,
 Та порадитись з тобою
Боже, люди хочуть…
Над горою голос лине,
Та стискає. серце жаль,
Обірвався  слід стежини,
Надійшла печаль…
Слизнув вересень дощами,
Та приніс нам сум…
Над Поліськими лісами,
Відголоски дум…

Автор Геннадій  Свак.
15  вересня 2000 року.


Рецензии