Бреше i я брешу...
Бреше і я брешу
А хтось дивиться
Совість
У грудях пронизливий вітер
Серця листок зірве —
Хай зітліє
Стане Землею
А все одно здригатиметься
Від глибинних струсів
У чеканні
Страшного Суду
Кажеш недаремно
Що ж хоч це було б добре
1989
Свидетельство о публикации №112060902095