Пасу корiв...
Пасу корів
Чорно-білі боки
Наче хмари
Батіг із сириці
Мов блискавка
Далеко зайшли попаски
Одноногий Ілько-молочар
Десь унизу
Гримить підводою
Луна озивається
В порожніх цеберках жінок
Зібралися на стіглі
У білих халатах
Зі стільчиками
Не знають куди йти
Де череду шукати
Невже не здогадаються
Ні зрозуміли
Поволі потяглися услід
Тітка Глафіра
Звичайно прийде першою
Поважний Ілько
Прибуде останнім
Обідня пора
Ремиґають хмари
Ждуть
Жду і я
Мама обіцяла коржів із медом
Або й цукерок
Я хоч і малий
А мені вже доручено
Дорослу справу
Не треба тільки журитися
Хай хлопці
Купаються без мене
Там веселіше ясна річ
Розгойдаєшся на налигачі —
І шубовсть у річку
У мене це виходить найкраще:
Я долітаю
Майже до середини
Не треба журитись
Свидетельство о публикации №112060902051