Чорний дощ...
Чорний дощ
Чорне листя
Чорне вугілля
Черево порожнє
У землі породіллі
Батько мій глибоко —
Працює на врубмашині
Матір мою
Газівницю
Він іще не зустрів —
Десь тільки йде
З ліхтарем
Чорне вугілля
Чорне розкрилля
Ластівок-брів
Не глибше і я забрів
Були в мене очі сині
Виріс —
І стали сірі
Будуть стальні
Але чорні —
Ні
Свидетельство о публикации №112060902043