Голi дерева бредуть...
Голі дерева бредуть
До крематорію вигорілого серця
Сніг пахне попелом
Колючі дроти морозів
Майже непомітні —
Сліпучі
На сліпучому тлі
Тотального злочину
Лунають сухі короткі команди
Гавкають сторожові пси
Клацають затвори
Серце приречено думає:
Так і повинно бути
Але до Нюрнбергу весни
Зовсім уже
Недалеко
Не здавайся
За будь-яких обставин зими
Тепло отримане за зраду
Перетворюється на вогонь
Крематорію
Свидетельство о публикации №112060902031