Плаче сосна...
Плаче сосна
Бо піде на дошки
А дошки можливо на труну
Плачу я
Бо із сосни
Ноїв Ковчег можна збудувати
Лише у міфі
А не в реальному житті
Яке втім усе одно
Не хоче гинути
Сльози сосни — буде бурштин
Сльози мої — не сіль і пара
А душа
Вона теж не вічна
Свидетельство о публикации №112060902021
Алевтина Терпугова 09.06.2012 11:53 Заявить о нарушении