Сива борода антична

* * *

Сива борода антична
Філософський погляд
Все-таки не люблю начальства
І він не любив
Але начальство виявилося хитрішим
А може й філософськи глибшим:
Йому наплювать що в Європі
І в моїй крові
Б р о д и т ь  п р и в и д
Воно бачить усі темні закапелки
Мого серця
Чорні жилки-нитки
В кумачі сподівань
І знає що  р о б и т и
З такими як він —
Хай і Головний Філософ —
А тим більше — я
Жалюгідний бунтівник
У домашніх капцях

                1989


Рецензии