Козак Голота

Їде козак Голота
Прибуває до болота
Чорт на пні
Вус у вині
— Сідай з нами
Пий до нестями
Лиш уві сні Голото
Перескочиш оце болото
П’є Голота за чарою чару
Зливає болото в порожню тару
Каже
— Мілкі ваші дні
Щоб не проїхати далі мені


Рецензии