Приречений речник до страти...
Приречений речник до страти.
Ще буде й посмертна ганьба.
Усе, як годиться.
Співати
Й вмирати —
Єдина судьба.
Він речник. І — воїн.
Звитяжно
І пісню, і смерть зустріча.
...Він хлопчик!
А світ — неосяжний
І пізно таких поміча...
Свидетельство о публикации №112060901904