Bernadette mayer

BERNADETTE MAYER
 
I'm the pen your lover writes with
You say I went ahead without you
But without you I would've recorded nothing about you
And so your lover's words

Я – авторучка, ею пишет - влюбленный
Ты сказала: 
-Шёл бы ты без меня своею дорогой...
Но без тебя я ничего не значу, ты пойми,
Я был способен лишь писать слова любви.
 


Рецензии