Просто я живу

Липневий  ранок  раптом  впав  додолу  -
Розсипався росою  на  траву.
Засяяло  під  сонцем  все  навколо.
І  я  радію.  Просто  -  я  живу!

Гойдає  вітер  гілку,  аж  лоскоче,
Торкає  промінь,  наче  тятиву:
Зіграти  Оду  дню  новому    хоче  -
І  я  радію.  Просто  я  -  живу!!!

А  в  стрісі  горобці  здійняли  сварку:
Їм  кіт  муркоче  казочку  нову...
Такі  хвилини  дорогого  варті.
І  я  -  радію.  Просто  -  я  живу!!!

Встає  земля,  пробуджується  сила:
Вже  не  розчути  щебету  й  пісень.
І  я  живу  -  і  тим  уже  щаслива,
Й  радію  -  народився  Новий  День!


Рецензии