Бог розкладе все як треба

Бог розкладе все як треба.
Життя на завтра не плануй.
Не бажай ти лиш пів неба,
Емоції в собі вгамуй.


Сонечко тобі не в радість...
Ти дощ колись любив....
Та подивися на реальність
Поки мене не загубив.

Кохати можна завжди
Не дивлячись на вік
Подивися в очі правди-
Ти від Бога мені чоловік.


Рецензии