Та якi тут, к бiсу, чари...

* * *

Та які тут, к бісу, чари —
У болото занесло,
Де нездари-яничари
Кріпко правлять ремесло:

Перегукуються лунко
Із туману-сивизни
І всі разом тягнуть думку,
Як осла, з трясовини.


Рецензии