Неприхильне, грудневе дитинство...
Неприхильне, грудневе дитинство:
Скiпка дня загаса, загаса,
I зусюди порожнява тисне,
Знизу бухка, згори нависа.
I самотньо, i ниточка долi
Випадає iз рук — не знайти.
I ворушаться в темному полi
Хмаровиння голоднi кроти.
I не треба, нiчого не треба —
Й водночас переймають жалi
За усiм, що живе проти неба
На покинутiй небом землі.
Свидетельство о публикации №112060804434