Встали убитi...
Встали убиті
Й повстали:
— Як нас посміли убить?! —
Пахне в повітрі металом,
На волоску —
кожна мить.
Б’ють
І цивільні, й солдати —
В серце.
По нервах тугих...
— Як вас посміли вбивати —
Смертних,
живих,
дорогих?
Стогін, неначе з могили,
Стогін мій —
В чорній траві:
— Як ви вбивати посміли,
Вбиті,
Але —
ще живі?!
Свидетельство о публикации №112060804383