Пес-пiдривник

Таких, як я, у них мiльйони —
Хоч у вождя, хоч у псаря.
Голодна ніч.
                Короткi гони.
I — вибух. Криця догоря.

Незле тобi, собача доле,
Та кепсько вам, чужi котки...
Хоч скiльки б нас не намололи,
Ми все одно — в пiдривники.

В нас будуть кидати камiння.
Он і піїта докоря,
Що ми й слівця не варті тіні
Хоч для вождя,
                хоч для псаря.


Рецензии