Зустрiч...

Іскристе золоте вино,
І сніжно – біла скатертина.
Ми так вже бачились давно,
Й ніхто із нас в тому не винний.

Не винен час, ні почуття,
Що полонили мою душу.
Пройшли роки, іде життя,
 А  щось казати зараз мушу .

 Вже заметіль торкнулась  скронь,
 Хоча й іскристі наші очі...
 Та не тобі тепло долонь,
 І пристрастей гарячі ночі.

 Темніло золоте вино,
 Збирала світло люстри ваза.
  Зустрілись дуже ми давно –
  А зараз випадково разом...

  А стільки років поруч ми жили,
  Але стежки не збіглися ні разу.
  Поїздка в Прагу. Ось туристи йшли-
  Й впізнала я тебе одразу...

  Так тихо, вечір за вікном,
  Я бачу очі повні суму...
  Я йду. На столику вино,
  Круг тебе - лиш мої парфуми...
         


Рецензии
Ви майстер! Я в захопленні! Натхнення вам і щастя! З теплом, Л.Ю.

Людмила Юферова   27.06.2012 22:48     Заявить о нарушении
Людочко! Майстер - то вже дуже...але приємно таке почути від майстра...

Инна Шумовецкая   29.06.2012 00:47   Заявить о нарушении