I крок вперед там знову перешкода
Мені дорогу відрізає раз на раз.
Мій крок вперед – а по щоці б’є згода,
У посмішку ховаючи екстаз.
Зупинка серця. Мозок на сторожі.
Сльозу зв’язала міцно до думок.
Хтось відступаючи, так хижо, наче ворог,
Мене штовхає в темний світ чуток.
І страх в моралі сил вже вщент набрався,
І лоскітно від жаху на душі.
І чує серце, що в коханні важко
Мені почути відчуття вини.
Дорослість тихо дихає у грудях.
Народжене чуття болить в душі.
І колисковою веде мене до згуби...
Дійти до мрії дай же хоч у сні.
Свидетельство о публикации №112060803332