Я б Вас вже викрала давно
Щоб на свята зоставить.
Коли було б... Коли було б ...
Чим Вас до себе вабить.
Я б медом мазала вуста,
Щоб ви на них зостались!
Я б фарбувала у свята
Усі буденні справи!
Я б зчарувала всіх святих,
Я б день зробила довшим!
Я б всі дороги заплела
Одним великим ковшем!
Щоб після сонячних годин
Той ківш нас ніс до неба...
А там, повірте, - між світів, -
Нічого вже не треба!
Я б Вас вже викрала давно,
Щоб на свята зоставить.
Коли було б... Коли було б!!
Чим Вас до себе вабить.
Свидетельство о публикации №112060803316
Я б Вас вже викрала давно,
Щоб на свята зоставить.
Коли було б... Коли було б!!
Чим Вас до себе вабить.
Ой, как же умно, мудро и красиво!
Itd 08.06.2012 11:52 Заявить о нарушении
Мария Кушмет 14.06.2012 11:45 Заявить о нарушении