ми пережит покол1ння

ми пережиті покоління,
на нас ще сотні тисяч веств,
ми божевільні і суцільно
для нас не видано писемств.
ще так багато треба пережити
і вигадати нові почуття,
а ми бездарні,треплі діти,
щорічно сотнями прощаємся з життям.

і нові люди для нас гірше ніж тортури,
ми боємося просто нових сліз,
проходить час і він без коректури
кого по який берег річки переніс.
і це життя неначе помста Бога,
неначе звернення щоб схаменулись ми.
у кожного із нас воя дорога,
але разом у нас - спільні шляхи.


Рецензии