Там, дэ НовоСций азь тли сце сцё глень ву й Лень К

НарРодНайЯ в!.. ЗахПойНайЯ хв!..

В КлыМовЦиф такы Ж млынци

Зробы хату з лыбыды.
А в чужую ны выды ныкуды.
А то дам я влад ТоБи телеВизор гаж дэ три вж.

В том бида й, шо гэтой Кыч владыв, бач, ажно сто тычК.
Пэрша букВына Ж ЕК Кы,
То, ого, в Оговы вжэ гонды во.
Да й уриж вам П ганаВыць:
А ну-К выйДзям паГавВавРыкЦь!

Да, бо как ф ТиБя БисПик,
Гэто ЖД натта жэлезь дорижка но. Ий ты йидьМо й дэ БР гаж в БыйРийСьць.
Там О вжэ й ты пойЛыйЖышь.

Ганна выць узь бэньДзер в дыч:
Ой, ля,
Мы взь бирРейМейНы й! Ий в Могылны ажНый тры гомНячКиф понайРойДыкСь.

Бигла ричка аж до й БродНыць.
Кажэ: эй, охСтахНогВысь ць? Тута во во у СтахНо, Х, прам рогДыфСИК газь ХрыкСтось!
Ну, такэ во порохно
ПороХу й впорРолЛох  Лёхм.

Я Зь хваЛюЮгСяк всю зизьнь:
Ах, где Ж пар рубль Мняф знайТы Н!?
Чы-то пара гэ Е триць? Ну, три цильКи Зь Кизк. Да во Ж во вав снова МиньСьК
Е й чытВёрт три шви ль!

Так вот чая я й напыфсь. ОдноМаш жынывсь. Маша й сила П но на шыйк.


Рецензии