***

Я маю скоро йти, мене вже кличе НЕБО
ось крила подаровані, лежать тут у кутку
не знаю що знайти, мені ТАМ буде треба,
бажання зачаровані сховались в закутку.

Тихесенько піду, ніхто щоб не помітив,
Повітря сколихнеться, буквально лиш на мить.
Піду в нові світи – далекі й непомітні,
Піду щоб бути там і звідти всіх любить
(Б.К. 08-06-2010) .


Рецензии