В садку

Пісні співають солов'ї,
Літа кує мені зозуля,
Стукає дятел угорі -
Стареньку сливоньку лікує.

Горланять півні звідусіль.
Сусід гукає хлопця в хату,
Онука з двору  зазива -
Зварила борщ щавльовий мати.

Падають яблука сухі.
Сонце пече, як з переляку!
А я складаю знов вірші,
П'ю теплий чай, їм бублик з маком.

В садку здіймає апетит -
Пахнять духмяно липа й м'ята.
Ось ось і весна відлетить
Далеко десь відпочивати.

Веселе літечко прийде,
Візьме у травня естафету.
За роком рік й життя мине
Та існуватиме планета!
                28 травня 2012р.


Рецензии