Траур снiгiв

В очі —
Так і б’є вона,
Горобина —
                кров сумна,
Сніг її не забинтує —
Треба ждати дотемна.

Та до вечора не скоро...
Сніг в крові.
                Путі криві.
— Хто тут, хто?..
— Забудь про чорне!
Ми хоч зранені —
Живі...


Рецензии