Во АнгинЛин прэ на Грим!..

Вальц ля Ляляшк

Мыш на пычи грийиця, блин!
А я, шо, й ныц зоружы вж?
Да я сётут и на муку зарэ а во гондэ Ш тут . И на: а во, ровыр на шос.
И Блин пойийХав ф колХоз.

Ибо, ну, как. Маду Сь я вжрамш?
Так а пасля схочым шэ Ж чай?
И, дииСтвить, Елька попБиг зарэ тут во да й на й Пинск.
Схочыш чого – возьМыш бо Ж фсё
Тут ув жыдовк з едухо й жовч.
Так шо, пынёк, тискай дывок.
Ну, а Зь дитинк ни чипи Шь!

Ну, да й ий дам дами нарад.
Шоб ужа влад кашляты сталь К.
Соды Сь ныМА Й ныц молочка, шоп скыпяТись зе й хана всь.

О тако во жый, мий мужык.
А то, дывы, спаты навык!
Гэх, чырывык да ны злыты вж, ЕК-как зажму Е дэ пцич!

Гот йиду вуж. А гондэ й жук!
Ой, ляля, Ля!..
На но руля Ж!
Ий майн Нога й
Крос всим барбос.
Витёр аж свыщэ в гухШах.

Так от тоска ув Дытючка Шь ззисты влад кашьк
Дэ й од минта ль.
Да во но дал
Всим дзич миндальк.
Еблычко сь цюкром
Да й ф пахсьць П.

О! Да ведь Дев
Ехала зь дзедм!
Ув трэци кляс но пейРейШля, Х. Так ша даВВай, деда Мазай К,
Ну, каралеве сто праньк.

Всё расьПрахСив дзедка Василь.
Зь Гомиля мильк,
ОпСцим-та, ХИ.
– Ну, а даси, май Маразильк, сце и, мо, й куклу ля й Лильк?

Да й Василёк нозьны аб столб: ой, да, ну, как жа, Х, вавЁрк?
Лись пригЛакСИК
В зону ИКС.


Рецензии