Заспiвайте панове про волю
Про степи запорізькі, про вітер,
Який має омріяну долю,
Необмежено пестити квіти…
Та заграйте музики про долю,
Про людську незламану чинність,
Про відсутність кодів і паролів;
Чи сліпу, горбату повинність…
Щоб я п’яний, хоча б на хвилину
Зміг щасливим себе почути -
Розігнути плечі та спину,
Та і з посмішкою заснути…
Все тихіше батьківське слово,
Все пекетніший матерів сум,
Заржавіла над входом підкова
Від Центральної ради дум…
Вимовляють все гасла про долю
Та приймають закони з плеча;
Як від них мені хочеться волі
Та свободи,
Хоча б відчуття!
Свидетельство о публикации №112060507604
Людмила Журавская 07.02.2013 21:52 Заявить о нарушении
PS- не нужно правил я неуч кансерваторий не оканчивал пишу как чувствую и путь неправильно лишь бы верно
Жук Игорь 2 08.02.2013 15:35 Заявить о нарушении
Людмила Журавская 08.02.2013 20:27 Заявить о нарушении