Терарiй
I — провальнi...
О бездонь магнiт!
Поцiлунки вихорiв солонi,
На чолi моїм — остудний пiт.
Та терарiй той —
На цей терарiй
Дивиться спокiйнiше, либонь,
Анiж я.
Ну що в менi, примарi?
Ну жахи, ну клiпальця безсонь...
Свидетельство о публикации №112060504473