Назви мене сво ю

Назви    мене    своєю...  Поклич  до  себе...    в  сни,  у  мрії,  у  бажання...    Поклич  й  впусти...  Поклич,  шепочучи,  і  я  почую...
         Я  заберу  твій  спокій,  натомість  дам  життя...  Дам  ранки  повні  ніжності  й  турботи,  дам  дні  шалені  і  без  меж,  і  ночі...  до  безумства...  до  хрипоти...  до  крові  на  губах...
         Я  душу  заберу,  зате  я  ніжністю  оточу...  Повітря  бракне  -  поцілунки  дам  взамін...  Ночі  без  сну  й  солодкі  муки...  я  все  влаштую...

Назви  мене  своєю...  Я  подарунком  долі  буду  і  карою  водночас...


Рецензии