Да као майн прыгЖохк?

Ой Ты Господи мой!
Как жэ это тут во
Да набыты мышок тытёном гондэ во вж…

Да, наверно, жэ мож
Хтося зарэ й а во
Даты й Авэ МарийК хоть бы-к даш некый Львиць.

Ны того щэ мы мож,
Гых, забыты й пыньком,
Раз такэ вжэ пошло
Колесо да в сыло Б.

Ну, то шо гонды во
Гоне гэхТой ГорШок вш?
Га? Чого щэ? ЩавЁв? Ну, так на во й ля й  Ёвт. -

Да, ну, Юхнович но
Ны достаВВ ГыньДючок. -
А так влад гондэ шпар вжэ й ий наВВыть быс Спарт. –
Ах, дак дна Ш ныц достаф
Я ву шкленцы-ть Тацянк!
Ибо й Яна чы вш мош
Шось такэ О, как Поп, Х.
Шия Шь в бруквый вух Козк.


Рецензии