Море

Пробач, що знову я тебе згадала!
І сльози терпкою росою
Землю палили. Я знову мовчала.
Наповнилось море тобою.

Я тонула у ньому безмежно.
Порятунку вже не знайти.
Хвилі пливуть обережно,
Та до берегу вже не дійти.
                18.03.12


Рецензии