Вiн i вона...

 
Вмивалося літо росою в лугах,
Заквітчалося маком, ромашкою.
На крилах у небо пісню ніс птах,
Про щось шепотів мак із кашкою.

Йшли двоє уранці вузькою стежкою,
Збивали росу на густій траві...
І бавилось сонце її сережками,
А пісня була десь у небі, на дні.

Йшли двоє із ночі в барвистий ранок,
І  раптом стежка пішла врозтіч...
Водили метелики радісний танок,
А він і вона вже йшли врізнобіч...

 


Рецензии