Summa
за серце моє зашкарубле
несподівано заскрипіли засови
і слизнуло в недоглянуту мною щілину
сполохнулися заспані мешканці
з переляку забувши пристойні манери
і чуттєвість як старая діва
спросоння почала верещати
а відгріб за все скоєне розум
що завжди медитує на вахті
і кому доведе розгублений бідолаха
що як дитятко він без сильної волі
а та воля лежачи статечно
насміхалась іронічно підступно
а ж покликана керманичем бути
хоч вона і жіночої статі.
Свидетельство о публикации №112060407764