Шо за навахСця прынысЛа й Мняф лайк

А мы на, ха-ха,
Да й машыньць айца
Да на фсих, хто псих а ны й пайНийМАЙт!

О та ад вам, мамк,
Шо вучыльЛих шпань: онь цо бэньДзек Жабк
На й падСтаньць ГОМна.

А мы ны нараВВ Ш ны й дайВаль парШам К
А ны дэсь в пыньКах,
А ны в Дыржы й Нас.

Ах, да шо ты каж! Вець уф Федзь К МедзьВеДзь!
Тэника Бэ й Жэнь
Е ву шлехт.

Етта, да, ПырСтэнь. А ны й Перст Перс з Грек.
Да вот Е й РуБанк
В Банк талант
З МохРа К.

Так шануй, Хто Дал
Гонды вам П Пинка.
Ны ВысёлКа Ш вас нахГухЧайЕйць в рвах. АнаТоль был так Ж ПавЛав сын, да й славн.


Рецензии