Ходылы мы вчора й но й моклы Ш

А заркы шукай но галёшык.
Колы но твий горщык долдоНыть
Про Нытика БоньДю Зь.
Кахнюк, бачышь, он вужь!

КохНючка на кухни в цыбули Зь.
А доцька Зь Ларыська ныц Лыська взь.
И ЕК, как ий як вам до Брылык дойти хоть в Дыржын дэ Б...
Понятия ныц ны ву рыйЛый Ш.

Кали Ж нам да, вах, замуж выйСкачь,
Кали во ПрахВекСар вуж с КымСци Сь!

...А, ха, так с Махра ОльГА Ш гындэ вж!
МыхайЛова Зь Кицька!
Вона-та й пустыла Пустыню
Вав Мак хвайНых квиток.

Язык прыгохДывСИК гангЛийСКый...на вэсь Сухый Бир дэ Ш.
В Яновы ныдэ ныц Гантин быль Зь.
Алесю Зь но Зь мозьНик забыць ф псих.

А в явы хто Дылда вж?..


Рецензии