ДипЛом Ламы ля й вас всих Зь

Гонды в нас вжа, Х,
Блин, зыма прам.
Шо й Мазай ваш прам ны й Каш вжа БР.

Да вот Гопала
СтрэЦильсь с Купаля
Й шо зарэ Дасьць вам – О, з Дыржына вж!

Да, но базы Б нам некых данных.  Да щэ й мокДуль К
Ий мы й в Яновы вш.
ПринТыра повНым.

Ибо й скаНир В
ПрамМА Й в НирВани. Дэ Ж бо Ш встанНыш
Од вас з гранаткы.

Пип попавСИК ух гондэ ямцы Зь. Ий ны й смытаны П
Ны до вш салаТык.
Ах, ты Ш тыш, бач
Ув пнаных.

Так пид дипла мы дам, мо, й хоть масля-ф?
Да крышана бы-к,
Ха, й  с цыбаХамы
Ф хамКый Люда Зь бы й.

Во так бо в Мохрах
Музей ны й в Рубанк.


Рецензии