Я в гостях у лiтечка
Йду ногами босими.
Обминаю квіточку –
Я в гостях у літечка.
Приспів:
Сонячним промінчиком
Літечко лоскоче,
Заглядає в очі,
Розсмішити хоче.
Є гостинці у саду –
Їх в корзинку покладу.
А для мами – квіточку,
Я в гостях у літечка.
Приспів.
Влітку дощик золотий
Теплий, сонячний, дрібний,
Наче через ситечко.
Я в гостях у літечка.
Приспів.
Під веселий спів пташок
Я плету собі вінок:
Квіточка до квіточки.
Я в гостях у літечка.
Свидетельство о публикации №112060403167