Дiвчинка Весна

Чи то дощик за віконцем,
Чи краплинки з гілочки?
Моє серденько співає
Наче під сопілочку.
Бо до класу як ввійдеш –
Хмарки розступаються.
І твої весняночки до мене усміхаються.

Приспів:
Скільки є весняночок в тебе на лиці –
Стільки тобі пролісків принесу в руці.
Зіткана із сонечка, ніжна й неземна
Ти не просто дівчинка – дівчинка-Весна

З промінцями граються
Неслухняні кісоньки,
А в очах ховаються
Пустотливі бісики.
Ти ж до класу як ввійдеш –
Хмарки розступаються.
А твої весняночки до мене усміхаються.

Приспів:
Скільки є весняночок в тебе на лиці –
Стільки тобі пролісків принесу в руці.
Зіткана із сонечка, ніжна й неземна
Ти не просто дівчинка – дівчинка-Весна.


Рецензии