Якыйись Новыя МгнаВеньНик

ЯвыЛысь мне ву, Х, Дыржыне вже.
Бо Ж трэГА Й в ГАЙ впукСкаты зграю.
А ны вам тикы Раю Зь.

Я бачы-бачыф Шыша зь Манё!
ЕК бо й воны на скрыпЦы-ть гралЛысь...
Да вот одын прышов Зараза
Ий вмазаф мазям красКый!

А то, ты Ш башыш, повыЛося, шо й Лося можна в Сухым Боры
ЗлоВыты прамо дашь за рога.
Да, хэ, Падыща то вжа-х!

И но шэ плэщэ крохы вдохСталь якэйЕйсь гозырко во Ш свёнТлэ К.
Да й тэе дав вам РубаНовичь.
Бо нем Горбацкых в Вовкый.
Но кый бо Ж в ПыньсьКу Сь той дэсь.

Во й там, за ёлко й гозЗырк.
Вылызнэ...и ны в досКу Ш


Рецензии