Мы зары вам тут шось улоЖым

Да вжэ такэ, шо навыть в Тони
Утонит прамо у в бутони.
Бо Е й Рубанок в Козил.

Ий Будда з дуба злиза, мо, взя.
Колы ты хочыш так, махойНик.
И Вин ТуБи, ох, дахСьць дахов фшэ! Колы в бикини й Коны вжь.

Ув кипу Ш ты загоныш Лодыр,
Шо шэ й зовуць цип Лабор ЗдохЛый.
Да вот ныдавно ух МохРовы рохДыфсь зном МухаМорыч.

Ий так заграв вин спрытно Козкам,
Шо гомоНилы азь бырозкы
Ий каля Рудзька з Дыржыном аж. Ий навыць уф садковы К.

Мы там во в СветлоГорСку Ш добрэ
ПостаФыфш памЯтьНик Мыколцы-ть.
А гэто, мо, прочнувсь Натолий, шо звалы РубаНовыч.

Такых хухДошНихКав ты знойДзись
Дэ й в ИньТырНэциКу Зь в Кузьмов с сим.
То мы шэ, можэ, трохы вгоным хоть дэ шо й вам тут з Бору Сь.


Рецензии
А чого нэ по- кытайськы! Иероглыфив нэмайе, чи шо? УЖАС!

Лариса Браткова   14.06.2012 12:48     Заявить о нарушении
Прайдуть гадЫ, завьяне йон, як пивня грэбин,
И на..уй ты кому потрэбен?!

Борис Туровский   27.12.2012 00:31   Заявить о нарушении