Ва вшив вав мси ОМшын вэсь Оцец ий Маць ны Ж Сын в

Уш двое В школьНиков похипло, Х,
Ув Светлым самым градзи Зь билок.
Бо Зь не дзебилищь правляць в лисы тут дэся во в Сашкив лих.

А там во в ГохМили, дывысь но,
Аж сим жыдкив з могыльны й выйМы й…
О гэтак во бо Ш ув Бошни Шь мы Шь рогЖахЕхМаг магисТрый.
Аж прам на й Трицу вш.

Во так от мешту протЧым точым мы но й ножи Ж на жижКу Б скотСку П.
А ны от гондэ
В ПадНяМоньНик
ШюкахЕм Мону Лизю взь.

Ий Никуляй святый увГодНик тут зарэс вамп прийПахДнигСёць пак
Ишо й таку ядКу Зь НиМизю,
Сцё, О, фси взь пип осцыцьця.
Мы Зь молымСИК зя й Быць, баць!


Рецензии