Дид ух стухДийк сфуйИй пышэ гукы пташьКиф!

Пуд дощи, шо пошлы но на Триць

Мы ны мийимо ныц вжэ, дывы.
Шо Ж случылось тут во за сим дниф.
Да ны статы ны в стийл, да ны файл слухаць сфий, да ны на тоби ихь сакраниць.

От и на вжэ бо Ж Триця в Пытрив.
Да й дощи вси пошлы на градкы.
И, а, нам шо робы гонды во в Рыловыч. Шо, мо, жинкы шукаты в дурных?

Дак уф нас уф додиф Е ше й Дид-Бородид.
Ой впычэ вам тут зарэз шызифк!
Колы, бач, мы вш удод
Гонды О ву й Огов Ш.
А ны гонымо во Ш СамоГонк.

Да. Дидок з Докалив уф Агни Зь.
Ий АгнесКу Сь фкухСифШись зя циць.
Ах, Ты Ш Господи мий!
Бачыш, шо то за прыщ: кажэ, сунь-де крохВон ув вино П.
Ну, то на Ш вам П СашьКок! Ий вин зварыць трэк сто вж. Колы надто мы, ой, запорофсь.
Ты Зь ув Гадив попБаишь в зацьМинь.
Всэ нэ так! Фсэ: БогСяк ты, Васыль!


Рецензии