Табак-дила, ты Шь ба, в Лобка с Шышка!

Колы сирень цвытэ,
То бэз ныдэ й ныек
А ны усходыть в БеС в Сухом Боре вж.
Бо как-та нада Ж дать всим Тылюкам Бычка вш.
Шоп на Подыща гаж вызлы й Снопа Х. Ны сном ны духом хай
А ны в Хайко БукВар. То, мо, залупымо щэ й Щупаков?

Кота в мышковы Ш на
Усим ЯгнеТычкам.
А то, памаеш, в нас нымае вакс шоп намазюКаты улад Лобкам з дрыгва,
Дэ ходять пойизда ис Дыржына.

Так вот вам, Жабк, Укас: О там вам ВласовЧанк.
А там а во куток, дэ жыВ Б Коток.
Да, а, ты бач, вах-вах,
Тут тикы Сь Тоничка
БрыльЯнтава наГА Й
СаБакый шмат К. 

Злылысь вси Ж сёла в Лыськ
В одын магаСин жытк.
Да й шо вжэ хоч робы
Ты с старыкы.
То мы попБачым с Тигр,
Дэ хто обидаИХць.
Колы ЦырыльЧукы
Оно пынькы фш.

Ах, бач ты, в ТкаЧукив
Роман з ромалы липш
ИХракЕкць на басищ, чым Шыш на псыщ.
ИсТрэлла зь БеляРусь
СорефНойВахЦя  вздумль: а ну, дви кнопкы вткнуль тут во Ж в МохРУ П!
Да й от ори в ДзыГун на яновЦюф.


Рецензии