через тебе
вони цькують мене немов погані пси.
А живляться вони всі почуттями,
Які ти так нахабно залишив мені.
І житимуть вони, мабуть, ще довго.
Адже це я сама їх тут кормлю.
Але коли закінчаться запаси,
Я обіцяю, що тебе знов наберу.
Свидетельство о публикации №112060410509