Нехай щастить!

Вже на взльотній смузі, відлітаю,
Наш літак здіймається у вись.
Стюардеси на борту усіх вітають...
До побачення, Вкраїно, не журись!

Я до тебе повернуся, незабаром,
Ти чекай лиш, може ще колись,
Не потрібно тебе буде залишати,
Тож мені, моя кохана, усміхнись!

Обіцяй мені, краса, що так і буде -
До Європи зробиш хутко справжній крок,
Підіймеш вгору зарплати, щоби люди
Не шукали в світі більших копійок!

Щоби можна було жить, не виживати,
Щоби бідних, як найменш в тобі було...
Неповторна, незрівнянна моя мати,
Щоб тобі завжди щастило і везло!
                31.05.2012р.


Рецензии