Ти мен1 потр1бний як пов1тря

Ти мені потрібний, як повітря.
Ти мені потрібний кожну мить.
Я без Тебе, як зів"яла квітка
І без Тебе вже мені не жить.

Бо без Тебе все життя - марнОта.
Бо без Тебе смуток і печаль.
Кожен день без Тебе повороти
Небезпечні й невідома даль.

Бо без Тебе мряка й безнадія.
Бо без Тебе відчай, біль і сум.
Бо без Тебе нездійсненні мрії
Й довга черга нескінченних дум.

Господи Всевишній, Всемогутній,
Дякую, що вивів із пітьми;
Кожну мить в житті моїм присутній,
Кожну мить ведеш по ньому Ти.

Джерело невичерпне любові,
Ніжності і вічної краси.
Мій Творець, лиш Ти моя основа
Й необхідне все в житті даси.

В простоті із вірою приходжу,
Ти розстав усе в моїм житті.
Хай Твої живі цілющі води
Утамують спрагу всю в мені.

Спраглою ж лиш хочу буть на Слово,
Керуватись, жити тільки Ним,
Чути голос Духа лиш Святого,
Жить життям наповненим, святим.

В цьому лиш один Ти допоможеш.
Тож прослався у моїм житті.
Я без Тебе, Господи, не зможу
До мети прекрасної дійти.

Ти ведеш в Єрусалим Небесний,
В Своє вічне Царство в небесах.
Будь прославлений , Ісус Христос воскреслий,
В моїм серці і в усіх серцях!

Через Тебе маю життя вічне
Й викуплення від усіх гріхів.
Слава хай несеться безкінечно
З мого серця лиш Царю Царів!


Рецензии