Навчи мене
Сприймати його як велику ласку.
Уваги не звертати на мігрень,
Не мріяти про нездійсненну казку.
Ходити так, неначе я несу
Гармонії та спокою корону.
Не витрачати зайвого часу
На нерви і безглузді забобони.
Я знаю, що життя це боротьба,
А в мене знову сил не вистачає.
Так соромно! І думаю, хіба
Ця боротьба терпінню не навчає?
Лиш двадцять років, стільки помилок -
Могла б порозумнішати, дівчисько.
І завжди так: боюсь зробити крок,
Бо під ногами так страшенно слизько…
3.06.2012
Свидетельство о публикации №112060301214